LIFESTYLE

Σάλος με τα σκελετωμένα μοντέλα της Βικτόρια Μπέκαμ -Αρρωστημένα πρόσωπα [εικόνες]

Lifenews

Αλλά αυτή που αποκαλούν «σκελετωμένη  Spice», από την εποχή που τραγουδούσε στο συγκρότημα Spicy Girls, σόκαρε το κοινό και δέχτηκε σκληρή κριτική γιατί ανέβασε στην πασαρέλα τα πιο σκελετωμένα μοντέλα που υπάρχουν.
Μετά το τέλος του σόου, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έγραψαν στα social media το πόσο άσχημα ένιωσαν βλέποντας αυτά τα σκελετωμένα κορίτσια να φορούν ρούχα που καμιά γυναίκα δεν είναι σε θέση να φορέσει.
Τα βλέμματα στάθηκαν περισσότερο στην εντελώς αποστεωμένη 17χρονη Peyton Knight. H κοπέλα ξεκίνησε το μόντελινγκ σε ηλικία 11 ετώ και σήμερα δεν πρέπει να ζυγίζει πάνω από 40 κιλά.


«Αλλο ένα σόου σκελετών», έγραψε κάποιος, ενώ κάποιος άλλος ανέφερε ότι «Τα μοντέλα δεν μοιάζουν καθόλου υγιή».
«Πρέπει να νιώθετε αυτό το κορίτσι...Σας παρακαλώ, δώστε του κάτι να φάει», σημείωνε κάποιος.

Εδώ το μοντέλο ποζάρει με τον γιό της Βικτόρια Μπέκαμ:


«Θεέ μου γιατί δεν παίρνετε μηχανοκίνητους σκελετούς να κάνουν τις επιδείξεις και αφήστε ήσυχα αυτά τα δυστυχισμένα κορίτσια που υφίστανται μαρτύρια για να βγάλουν το ψωμί τους», ήταν ένα άλλο σχόλιο.


Παρά την κριτική που δέχτηκε, η 41χρονη διάσημη βρετανίδα, έχοντας στο πλευρό της τον σταρ Ντέιβιντ Μπέκαμ, και τον 16χρονο γιό της Μπρούκλιν, αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε ότι «τα ρούχα είναι για όλα τα μεγέθη και σε όλα τα νούμερα». Στη συνέχεια, μάλιστα, πόζαρε με την σκελετωμένη 17χρονη και την ευχαρίστησε που έκλεισε το σόου.

Η ίδια η Βικτόρια συγκαταλέγεται, βέβαια, ανάμεσα στα σκελετωμένα άτομα αυτού του πλανήτη:

 

 

READ MORE

LATEST NEWS